Aktuelno

Dinamikova škola plivanja: POPUST na tromesečnu članarinu!

Škola plivanja u SC „Dynamic“ kreirana je sa ciljem da decu upozna sa lepotom boravka u vodi, te da ih nauči tehnikama plivanja. Do sada je više od hiljadu mališana prošlo kroz našu školu, a duplo toliko roditelja poklonilo poverenje Dinamikovom profesionalnom trenerskom timu. 

A zašto su izabrali baš naš klub?

Dobar trener je dobar pedagog

Sa polaznicima škole rade fakultetski obrazovani treneri koji koriste najsavremenije metode ovladavanja tehnikom plivanja. Oni imaju dugogodišnje iskustvo u radu sa decom i poseduju kompetencije u različitim aspektima pedagoškog delovanja. 

Naš trenerski TIM neprestano radi na usavršavanju, edukaciji i kreiranju idealnog okruženja za blistava sportska postignuća. 

Kakav je program?

Sistem rada prilagođen je uzrastu dece, a tokom časa se kombinuju  metodičke i kondicione vežbe uz obavezno uključivanje igre. 

U početničkoj grupi cilj je usmeren ka oslobađanju od straha od vode i ovladavanju osnovnim tehnikama plivanja, dok je u srednjoj grupi akcenat stavljen na učenje osnova tehnike kraul, leđno plivanje, zaveslaj rukom sa daskom i na pravilan rad nogu tokom plivanja. 

U naprednoj grupi uči se cela tehnika kraul, leđno, početna tehnika delfin i prsno. 

A kakav je bazen?

Treninzi se održavaju u prijatnom ambijentu Dinamikove Aqua Joy zone. Bazen je dimenzija 15x8 i dubine 80-120 centimetara. Voda je slana, a njena temperatura ne pada ispod 30 stepeni. Prostor oko bazena i u svlačionicama ima ugrađeno podno grejanje, a objekat je opremljen sistemima za brzu filtraciju vode i eliminisanje amonijaka iz vazduha. 

Pogledajte fotografije iz Aqua Joy zone OVDE. 

Koje su prednosti slane vode u bazenu?

Slana voda je nežna prema dečijoj koži. Za razliku od hlorisane, slana voda neguje kožu i čini je mekom. 

Za koji uzrast je škola plivanja?

Škola plivanja namenjena je deci uzrasta od 4 do 12 godina. U predškolskoj grupi su mališani koji imaju od 4 do 6,5 godina, dok su u školskoj grupi deca od 7 do 12 godina.

Kada se održavaju treninzi?

Raspored termina možete pogledati na našem sajtu, putem ovog LINKA. 

Posebna ponuda je u toku!

Redovna mesečna cena članarine za školu plivanja iznosi 5500 dinara, a ukoliko odlučite da uplatite tri meseca unapred, ostvarićete popust od 1000 dinara mesečno. 
Cena tromesečnog paketa iznosiće 13500 dinara. 

Kako da se upišemo?

Neophodno je da dete pre polaska u školu uradi lekarski sistematski pregled kako bismo bili sigurni da će svaki trening proći bezbedno. 

Možete obaviti pregled u našoj  Ambuanti za fizikalnu terapiju i rehabilitaciju, a ukoliko ipak želite da odete u Dom zdravlja, potrebno je da ponesete izveštaj lekara na uvid. 

Gde se nalazi škola?

Nalazimo se na adresi Dunavska 62. U samom srcu Beograda! Kako do nas? 

Ukoliko imate pitanja ili su vam potrebne dodatne informacije, možete nas pozvati na broj telefona 063/352413. Tu smo za vas!

 

 

Maticne celije

Prenatalni test

Menjacnica

Kurs evra

Otkup zlata

Salon lepote

Univer

Selidbe Beograd

Burger Dubai