Aktuelno

Devedesete na Dorćolu: BESPLATNI tematski treninzi + POSEBNA PONUDA

U SC Dynamic u sredu, 10. januara održaće se BESPLATNI tematski treninzi, a u periodu od 3. do 12. januara biće aktuelna posebna ponuda zahvaljujući kojoj možeš ostvariti popust od 10, 20 ili 30 odsto na članarinu za grupni i aqua fitnes!

Isprobaj treninge BESPLATNO 10. januara

Naše druženje 10. januara će biti posebno! I to ne samo zbog toga što će treninzi biti besplatni i otvoreni za sve – u sredu ćemo vežbati uz tvoje omiljene hitove iz devedesetih. Trening će proletiti ako vežbaš uz Kneza, Grua ili Bebi Dol. A sve je lakše kada se zabavljaš, pa i vežbanje!

Ekipa sa prethodnog tematskog treninga!

Kakvi su treninzi?

Pet različitih programa u fitnes sali i aqua fitnes na zatvorenom bazenu. Možeš da biraš između treninga kao što su Pilates, Yoga, TBW, TAG, Dynamic HIIT ili Aqua fitness, a možeš i da isprobaš sve. 

Ako ne stigneš 10. januara, na našem Info desku čekaće te besplatna sedmodnevna propusnica zahvaljujući kojoj možeš da ih isprobaš bilo koji program. A ukoliko ti treninzi dopadnu čeka te i posebna, novogodišnja ponuda...

Ostvari novogodišnji popust za grupni i aqua fitnes!

Ukoliko u periodu od 3. do 12. januara odlučiš da postaneš naš član ili da obnoviš mesečno članstvo, čekaju te popusti od 10, 20 i 30 odsto. 

Dakle, ukoliko uplatiš jedan mesec čeka te popust od 10 odsto na redovnu cenu mesečnog članstva, za uplatu dva meseca tu je popust od 20 odsto, a ukoliko odabereš tromesečno članstvo ostvarićeš popust od 30 odsto. 

Ne zaboravi da se prijaviš za BESPLATNE treninge

Zamisao nam je da imaš dovoljno prostora i da instrukturi mogu da ti se posvete i zato je važno da rezervišeš svoje mesto na vreme. 

Za tematski trening 10. januara možeš se prijaviti putem naše Fejsbuk stranice ili pozivom na broj 063/352413. 

Trening je BESPLATAN i otvoren za sve

Slobodno pozovi prijatelje jer su u sredu, 10. januara treninzi besplatni i otvoreni za sve. A u kojim terminima će se održavati?

Raspored tokom promocije 10. januara

09:00 YOGA
10:00 TBW

11:00 AQUA FITNESS
19:30 TAG
20:00 PILATES

21:00 AQUA FITNESS
21:00 DYNAMIC HIIT

Ne zaboravi da se prijaviš putem Fejsbuk stranice ili pozivom na broj 063/352413. I priključi se Facebook eventu ukoliko imaš muzičku želju – naši instruktori će rado osmisliti koreografiju uz tvoju omiljenu pesmu.  :)

Ako imaš pitanja...

Ili su ti potrebne dodatne informacije pozovi nas na 063/352413. Kolege sa Info deska ćete detaljno uputiti u celokupnu ponudu i odgovoriti na sva tvoja pitanja. 

Spreman za najzabavniji trening ikada? Vidimo se 10. januara u Dinamiku. :)

 

Maticne celije

Prenatalni test

Menjacnica

Kurs evra

Otkup zlata

Salon lepote

Univer

Selidbe Beograd

Burger Dubai