Aktuelno

Decembarski POPUST na sve MASAŽE je u toku!

Ukoliko u u toku decembra odlučiš da uplatiš masažu ostvarićeš popust od 20 odsto. Možeš da biraš između relax, sportske i terapeutske masaže kao i  masaže toplim voskom sveća i masaže vulkanskim kamenjem. 

Evropska tehnika Relax masaže u kombinaciji sa esencijalnim uljima utiče na poboljšanje cirkulacije, limfog, mišićnog i nervnog sistema. Zahvaljujući dugim hvatovima i ujednačenom tempu telo se dovodi u stanje potpune relaksacije dok se prilikom terapeutske masaže kombinacijom pravilno odabranih masažanih hvatova i terapijskih esencijalnih ulja eliminišu bol i napetost nastali usled različitih patoloških stanja. 

Masaža toplim voskom sveća

Pored relax, sportske i terapeutske masaže, ove zime možeš uživati u posebnom tretmanu! Reč je o masaži toplim voskom sveća i masaži vulkanskim kamenjem. 

Sveća se otapanjem pretvara u aromatično ulje za masažu. Rastopljeni vosak greje i opušta tvoje telo, a miris sveće za vreme masaže dodatno deluje na opuštanje. Vosak sadrži hranjive sastojke pa će tvoja koža posle ovog izuzetnog tretmana biti nežna i revitalizirana.

Masaža vulkanskim kamenjem

Tretman za potpunu relaksaciju terapeut postiže nežnim pokretima masaže, aromatičnim uljem i toplotom vulkanskog kamenja. Pomoću ove masaže opušta se napetost u mišićima, smanjuje se bol i ukočenost.

Koliko košta masaža?

Cena masaže zavisi od vrste tretmana. Ukoliko su tu potrebne dodatne informacije, naš tim ti stoji na raspolaganju. Pozovi nas na broj telefona 063/352413, piši nam putem Fejsbuk stranice ili nas poseti na adresi Dunavska 62. Kolege sa Info deska će te tom prilikom uputiti u celokupnu ponudu.

Kako da rezervišem termin?

Termin možeš rezervisati pozivom na broj 063/352413 ili na samom Info desku sportskog centra. 

Vreme je za opuštanje!

Pred tobom je tretman zahvaljujući kojem ćeš se ponovo osećati odmorno, opušteno i poletno. Čekamo te #uSrcuBeograda

 

Maticne celije

Prenatalni test

Menjacnica

Kurs evra

Otkup zlata

Salon lepote

Univer

Selidbe Beograd

Burger Dubai