Aktuelno

DARIVANJE: Škola karatea poklanja dve BESPLATNE članarine!

Škola karatea „Žandermerija“ u saradnji sa SC „Dynamic“ poklanja dve BESPLATNE članarine za školu karatea. Kako biste osvojili gratis treninge, neophodno je da lajkujete Fejsbuk stranicu SC Dynamic i da u komentaru ispod Fejsbuk objave o darivanju tagujete tri osobe kojima bi ovo bilo interesantno. 

Imena dva pobednika ili dve pobednice objavićemo u petak, 30. avgusta na našoj Fejsbuk stranici. Srećno!

Kome je namenjena škola karatea?

Škola karatea „Žandarmerija“ namenjena je deci uzrasta od 4 do 12 godina. Treninzi se održavaju dva puta nedeljno i traju 60 minuta. 

Karate majstori rastu zdravo!

Osim što deci omogućavaju pravilan psihofizički razvoj, treninzi karatea predstavljaju i sjajan vid rekreacije i druženja. Mišići dece postaju vretenasti i čvrsti, popravlja se držanje i stav, a istraživanja pokazuju i da se karate nalazi veoma visoko na listi sportova koji razvijaju samopoštovanje, samopouzdanje i fokusiranost na ciljeve. 

Karate je veština zahvaljujući kojoj će dete odrasti zdravo. Razviće samodisciplinu i osećaj odgovornosti, ali i samopouzdanje i koncentraciju. Benefiti bavljenja sportom su brojni, a klubovi u Beogradu još brojniji. Teško je odabrati pravi.

Zašto baš u Dinamiku?

Zato što je već stotine  mališana prošlo kroz školu „Žandermerija“ prošlo zadovoljno i srećno,
Zato što se kod nas svaki trening željno iščekuje,
Zato što je trenerski TIM izvanredan,
Zato što će vaše dete zavoleti fizičku aktivnost!

Prve sportske i vredne životne lekcije

U karateu nema nasilnih i napadačkih elemenata. Da, karate majstori umeju da se odbrane, ali je njihov temperament miran i staložen. Kao i druge borilačke veštine, karate nas uči strpljenju. Svaki pokret se ponavlja bezbroj puta dok ga ne usavršimo, a te vežbe poboljšavaju fokus mališana i njihovu samodisciplinu. 

Šta je učenje bez igre?

Mladi karate majstori uživaju u treninzima.  I to ne bi bilo moguće bez dobrih predagoga i profesionalnog trenerskog TIMA! Oni su tu da animiraju mališane, pokažu im da učenje ima i zabavnu stranu, osmišljavaju kreativne igrice i učine trening što prijatnijim. 

Kakav je raspored?

Treninzi se održavaju na Dorćolu, u sportskom centru Dynamic (Dunavska 62). Raspored treninga možete pogledati OVDE. 

Koja je cena mesečne članarine?

Mesečna članarina u karate klubu iznosi 3000 dinara. 

Trebaju vam dodatne informacije?

Ukoliko imate pitanja ili su vam potrebne dodatne informacije, pozovite nas na 063352413, pišite nam putem Facebook stranice ili nas posetite na adresi Dunavska 62. 

Dugogodišnje iskustvo u radu sa decom, redovna zdravstvena kontrola i profesionalan trenerski tim uticaće na to da vaša deca odrastaju zdravo i od malih nogu zavole bavljenje sportom.  Stvaramo dobre navike koje se pamte ceo život! #uSrcuBeograda

 

Maticne celije

Prenatalni test

Menjacnica

Kurs evra

Otkup zlata

Salon lepote

Univer

Selidbe Beograd

Burger Dubai