Aktuelno

Bebi Buć: U avgustu dva BESPLATNA termina!

Ukoliko od 3. do 12. jula odlučite da sa vašim detetom  krenete na Bebi Buć ili Bebi Bum časove, uz uplatu 10 termina dobićete na poklon još dva BESPLATNA termina u Aqua Joy zoni. 

Kakav je to program i kome je namenjen?

U pitanju je program namenjen bebama od dva meseca do tri godine. 

Vaše dete će se potpuno osloboditi straha od vode, već pri stupanju u predškolsku grupu lako će savladati sve zadatke, a vi ćete se dobro zabaviti i podeliti sa mališanom lepe uspomene. 

Kako izgleda jedan Bebi Buć ili Bebi Bum čas?

Roditelji i dete, pod nadzorom profesionalih trenera, prolaze kroz seriju jednostavnih vežbi zahvaljujući kojima se dete navikava na boravak u vodi. Tokom programa Bebi Buć dete oseća spokoj i zadovoljstvo, a istovremeno razvija osećaj bliskosti i povezanosti sa roditeljima. 

Jedan čas traje 45 minuta.

Šta treba da ponesemo?

Kako bismo bili sigurni da će svaki čas proći bezbedno i udobno, „pravila igre“ moraju postojati. Dakle, na Bebi Buć ili Bebi Bum čas, ponesite: 

Kapicu za plivanje ✓
Kupaće gaćice ✓
Nepromočive pelene ✓
Papučice ✓
Peškir ili bademantil ✓

Kako do BESPLATNIH termina?

Ako u periodu od 3. do 12. jula odlučite da nam se pridružite, uz deset uplaćenih termina dobićete na poklon još dva GRATIS! Besplatne termine možete koristiti do 15. jula i od 1. avgusta. 

Dinamik na kolektivnom godišnjem odmoru od 15. do 31. jula

Budući da SC Dinamik neće raditi od 15. do 31. jula, termine možete rezervisati u periodu od 3. do 12. jula, a koristiti ih do 15. jula i od 1. avgusta. 

U kakvim uslovima ćemo vežbati?

Temperatura vode je 28 stepeni, a vazduha 30. Prostor oko bazena i u svlačionicama ima ugrađeno podno grejanje, a objekat je opremljen sistemima za brzu filtraciju vode i eliminisanje hlora i amonijaka iz vazduha. 

Pogledajte fotografije iz Aqua Joy zone OVDE. 

Kako da se upišemo?

Na našem info desku u Dynamic-u. Nalazimo se na adresi Dunavska 62, a ukoliko imate dodatna pitanja slobodno nas pozovite na broj 063/352413. 

Bitno nam je da se kod nas osećate bezbedno i udobno i zato vas pozivamo da dođete u centar i proverite da li vam odgovara ambijent i trenereski tim. Tu smo za vas!

Hajde da zajedno stvorimo lepe uspomene. Uspomene koje ćete pamtiti. :)


 

 

Maticne celije

Prenatalni test

Menjacnica

Kurs evra

Otkup zlata

Salon lepote

Univer

Selidbe Beograd

Burger Dubai