Aktuelno

Bebi Buć i Bebi Bum: U junu dva besplatna termina!

Sve mame, tate i bebiće koji u periodu od 18. do 25. juna odluče da nam se pridruže na Bebi Buć i Bebi Bum druženjima čekaju dva BESPLATNA termina. 

Bebi Buć i Bebi Bum programi namenjeni su bebama od tri meseca do četiri godine. Bebi Buć je kreiran za bebe od 3 meseca do 2 godine, dok je Bebi Bum namenjen deci uzrasta od dve do četiri goine.

Zahvaljujući školici plivanja za najmlađe, deca već pri stupanju u predškolsku grupu sa lakoćom savladavaju sve zadatke. Oslobodiće se straha, naučiti da uživaju u vodi i pripremiti se za školu plivanja. A i vi ćete se dobro zabaviiti. Zašto?

Šta ćemo raditi na Bebi Buć i Bebi Bum časovima?

Tokom časa beba je u vodi sa jednim od roditelja. Roditelji i dete, pod nadzorom profesionalih trenera, prolaze kroz seriju jednostavnih vežbi zahvaljujući kojima se dete navikava na boravak u vodi. Tokom programa Bebi Buć dete oseća spokoj i zadovoljstvo, a istrovremeno razvija osećaj bliskosti i povezanosti sa roditeljima. 

Jedan čas traje 45 minuta.

Da li postoje „pravila igre“?

Kako bismo bili sigurni da će svaki čas proći bezbedno i udobno, „pravila igre“ moraju postojati. Kapica za plivanje, kupaće gaćice i nepromočive pelene po potrebi, obavezan su deo opreme. Ponesite i papučice, peškir ili bade mantil.

Ovog juna čekaju vas dva BESPLATNA termina

U periodu od 18. do 25. juna čeka vas poseban paket članstva: uz deset uplaćenih termina, dobijate na poklon dva GRATIS. Još više zabave, smeha i pozitivne energije. :)

Gde ćemo se družiti?

Temperature vode u Aqua Joy zoni  je 30 stepeni, a vazduha od 31 do 32 stepena. Prostor oko bazena i u svlačionicama ima ugrađeno podno grejanje, a objekat je opremljen savremenim sistemima za brzu filtraciju vode i eliminisanje hlora i amonijaka iz vazduha. 

Pogledajte fotografije iz Aqua zone OVDE.

Kako da se upišemo?

Na našem info desku u Dynamic-u. Nalazimo se na adresi Dunavska 62, a ukoliko imate pitanja slobodno nas pozovite na broj 063/352 413. Zbog velikog interesovanja, važno je da najavite dolazak.
Ukoliko želite,  možete doći u centar i posmatrati trening, proveriti da li vam odgovara ambijent i razgovarati sa našim trenerima. Tu smo za vas. 

Vidimo se u Dynamic-u. :)

Maticne celije

Prenatalni test

Menjacnica

Kurs evra

Otkup zlata

Salon lepote

Univer

Selidbe Beograd

Burger Dubai