Aktuelno

Bebi Buć i Bebi Bum: Popust od 20% je u toku!

Ukoliko u periodu od 19. do 31. marta rezervišete termin za Bebi Buć ili Bebi Bum ostvarićete popust od 20 odsto!

Bebi Buć i Bebi Bum časovi plivanja namenjeni su mališanama uzrasta od tri meseca do četiri godine.

Oslobađamo se straha od vode, jačamo imunitet, uživamo u brčkanju i savladamo prve plivačke  lekcije.

Kako izgleda jedan Bebi Buć čas?

Tokom časa beba je u vodi sa jednim od roditelja. Roditelji i dete, pod nadzorom profesionalih trenera, prolaze kroz seriju jednostavnih vežbi zahvaljujući kojima se dete navikava na boravak u vodi. 

Gde ćemo se družiti?

Temperature vode u Dinamikovoj Aqua Joy zoni  je 30 stepeni, a vazduha od 31 do 32 stepena. Voda je slana, a prostor oko bazena i u svlačionicama ima ugrađeno podno grejanje.

Šta će bebići naučiti?

Ovaj program kreiran je za bebe od tri meseca do tri godine. Zahvaljujući programu Bebi Buć, deca već pri stupanju u predškolsku grupu sa lakoćom savladavaju sve plivačke izazove. Oslobađaju se straha, uče da uživaju u vodi i pripremaju seza školu plivanja. 

A roditelji? Roditelji uglavnom ne skidaju osmeh sa lica. Na Bebi Buć i Bebi Bum druženjima dodatno se razvija bliskost i povezanost sa hrabrim bebićima. :)

Zašto su časovi plivanja korisni?

Boravak u vodi i plivanje odlicno utiču na razvoj lokomotornog sistema. Plivanje je takođe jedan vid terapije, utiče na psihu deteta i jača samopouzdanje.

Najmlađi se u vodi navikavaju na samostalno savijanje, i pokretanje svih delova tela. Deca se nalaze u vodoravnom polozaju u kojem se aktiviraju svi mišići i jača muskulatura.

Redovno vežbanje u vodi omogućava brži razvoj u odnosu na decu istog uzrasta koja se ne bave ovim programom.  Dete brze prelazi iz faze ležanja, u fazu savijanja, kasnije stajanja i hodanja.

Koliko košta čas?

Cena jednog termina iznosi 700 dinara, a uz popust od 20 odsto cena termina iznosiće 560 dinara. 

Ukoliko su vam potrebne dodatne informacije, Dinamikov tim vam stoji na raspolaganju. Pozovite nas na 063/352413, pišite nam putem Facebook stranice ili nas posetite na adresi Dunavska 62. 

Kolege sa Info deska će vas tom prilikom uputiti u celokupnu ponudu. 

Šta treba da ponesemo na čas?

Kako bismo bili sigurni da će svaki čas proći bezbedno i udobno, „pravila igre“ moraju postojati. Kapica za plivanje, kupaće gaćice i nepromočive pelene po potrebi, obavezan su deo opreme. Ponesite i papučice, peškir ili bade mantil.

Kako da se upišemo?

Na našem info desku u Dynamic-u. Nalazimo se na adresi Dunavska 62, a ukoliko imate pitanja slobodno nas pozovite na broj 063/352 413. Tu smo za vas.

Zdravo odrastanje, druženje sa roditeljima, hrabrost i nove veštine - hajde da se zajedno stvaramo drage uspomene!

 

Maticne celije

Prenatalni test

Menjacnica

Kurs evra

Otkup zlata

Salon lepote

Univer

Selidbe Beograd

Burger Dubai