Aktuelno

Ni šlauf. Ni mišići. Hrabro plivaju naši bebići!

Bebi Buć i Bebi Bum časovi plivanja namenjeni su mališanama uzrasta od tri meseca do četiri godine. Oslobađamo se straha od vode, jačamo imunitet, uživamo u brčkanju, savladavamo prve lekcije i ronimo.

Ronimo? Da. I mnogo smo hrabri! (pogledajte VIDEO ovde)

Kako izgleda jedan Bebi Buć čas?

Tokom časa beba je u vodi sa jednim od roditelja. Roditelji i dete, pod nadzorom profesionalih trenera, prolaze kroz seriju jednostavnih vežbi zahvaljujući kojima se dete navikava na boravak u vodi. 

Gde ćemo se družiti?

Temperature vode u Dinamikovoj Aqua Joy zoni  je 30 stepeni, a vazduha od 31 do 32 stepena. Voda je slana, a prostor oko bazena i u svlačionicama ima ugrađeno podno grejanje.

Pogledajte fotografije iz Aqua zone OVDE.

Šta će bebići naučiti?

Ovaj program kreiran je za bebe od tri meseca do tri godine. Zahvaljujući programu Bebi Buć, deca već pri stupanju u predškolsku grupu sa lakoćom savladavaju sve plivačke izazove. Oslobađaju se straha, uče da uživaju u vodi i pripremaju se za školu plivanja. 

A roditelji? Roditelji uglavnom ne skidaju osmeh sa lica. Na Bebi Buć i Bebi Bum druženjima dodatno se razvija bliskost i povezanost sa hrabrim bebićima. 

Zašto su časovi plivanja korisni?

Boravak u vodi i plivanje odlicno utiču na razvoj lokomotornog sistema. Plivanje je takođe jedan vid terapije, utiče na psihu deteta i jača samopouzdanje.

Najmlađi se u vodi navikavaju na samostalno savijanje, i pokretanje svih delova tela. Deca se nalaze u vodoravnom polozaju u kojem se aktiviraju svi mišići i jača muskulatura.

Redovno vežbanje u vodi omogućava brži razvoj u odnosu na decu istog uzrasta koja se ne bave ovim programom.  Dete brze prelazi iz faze ležanja, u fazu savijanja, kasnije stajanja i hodanja.

Dva BESPLATNA termina do 15. maja

Ukoliko u periodu od  8. do 15. maja odlučite da uplatite 10 termina, na poklon dobijate još dva BESPLATNA Bebi Buć ili Bebi Bum časa.

Raspored Bebi Buć i Bebi Bum druženja možete pogledati putem OVOG linka. 

Koliko košta čas?

Cena 10 termina za jednog roditelja i jedno dete iznosi 7000 dinara, dok cena 10 termina za oba roditelja i jedno dete iznosi 11000 dinara. Uz 10 uplaćenih termina na poklon dobijate još dva besplatna Bebi Buć ili Bebi Bum druženja. 

Šta treba da ponesemo na čas?

Kako bismo bili sigurni da će svaki čas proći bezbedno i udobno, „pravila igre“ moraju postojati. Kapica za plivanje, kupaće gaćice i nepromočive pelene po potrebi, obavezan su deo opreme. Ponesite i papučice, peškir ili bade mantil.

Kako da se upišemo?

Na našem info desku u Dynamic-u. Nalazimo se na adresi Dunavska 62, a ukoliko imate pitanja slobodno nas pozovite na broj 063/352 413 ili nam pišite putem Facebook stranice. 

Zdravo odrastanje, druženje sa roditeljima, hrabrost i nove veštine - hajde da se zajedno stvaramo drage uspomene!

Maticne celije

Prenatalni test

Menjacnica

Kurs evra

Otkup zlata

Salon lepote

Univer

Selidbe Beograd

Burger Dubai