Aktuelno

10 Relax masaža i BESPLATNI termini na zatvorenom bazenu

Ukoliko od 4. do 18. maja odlučite da odete na Relax masažu, uz 10 uplaćenih termina na poklon dobijate i mesečnu kartu za zatvoreni bazen.  

Masaža zahvaljujući kojoj ćete se potpuno opustiti

Evropska tehnika Relax masaže u kombinaciji sa esencijalnim uljima utiče na poboljšanje cirkulacije, limfog, mišićnog i nervnog sistema. Zahvaljujući dugim hvatovima i ujednačenom tempu telo se dovodi u stanje potpune relaksacije.

Ukoliko redovno idete na Relax masažu, njen uticaj će snažno delovati na zvaše dravlje i raspoloženje.

Odličan je način da se oslobodite stresa, a uz primenu opuštajućih esencijalnih ulja učinak je još bolji. 

Nesanica, stres, napetost? Oslobodite ih se!

Opustićete telo i um, osetiti ogromno olakšanje i rešite eventualne probleme sa nesanicom. Masaža je posebno korisna srčanim bolesnicima jer opušta, uspavljuje, snižava krvni pritisak, a uz sve to može i poboljšati apetit i raspoloženje. 

Ako se bavite sportom, masaža vam može ublažiti grčeve i upale mišića, povećati izdržljivost i pokretljivost, a nakon vežbanja će vam ublažiti osećaj umora i iscrpljenosti. 

Plivanje kao terapija za telo i duh

Plivanje se preporučuje svima, bez obzira na pol i godine. Boravak u vodi predstavlja najbolji način za održavanje kondicije, pravilan razvoj mišića i zglobova, blagotovorno deluje na psihu, kradiovaskularni sistem i pluća. 

Ali zašto na plivanje baš u Dinamiku? 

Aqua Joy zona: Vrhunski uslovi u prijatnom ambijentu 

Temperatura vode u Aqua Joy zoni je 30 stepeni, a vazduha od 31. do 32. stepena. Prostor oko bazena i u svlačionicama ima ugrađeno podno grejanje, a ukoliko se odlučite za plivanje u večerenjem terminu moći ćete da uživate u jedinstvenoj atmosferi. 

Ponuda traje do 18. maja

Od 4. do 18. maja ćete uz Relax masažu moći da uživate i u BESPLATNIM terminima na zatvorenom bazenu.

Cena paketa od deset masaža

Cena jedne Relax masaže u trajanju od 60 minuta iznosi 2900 dinara. Ukoliko deset termina uplatite do 18. maja ostvarićete i mesec dana gratis termina na zatvorenom bazenu. 

Kako da zakažem termine?

Termin za masažu možete rezervisati na našem Info desku ili pozivom na broj 063/352413. SC „Dynamic“ nalazi se na Dorćolu, na adresi Dunavska 62. Kako do nas?

Ukoliko imate pitanje pozovite nas na 063352413 ili nam pišite putem Facebook stranice. Tu smo za vas!

 

Maticne celije

Prenatalni test

Menjacnica

Kurs evra

Otkup zlata

Salon lepote

Univer

Selidbe Beograd

Burger Dubai